Máte rádi Elvise Presleyho? V tom případě si rozhodně nenechte ujít tribute show One Night Of Elvis, která přijíždí z Velké Británie poprvé do ČR. Ve středu 20. listopadu 2019 zavítá do pražského Divadla Hybernia a o dva dny později, v pátek 22. listopadu rozezní brněnské Sono Centrum.

Představení je rozděleno na dvě části – 68 Comeback Special podle nejzdařilejšího Elvisova vystoupení v televizi a Vegas Years odkazující na koncertní léta 1969-1977. „68 Comeback Special“ byl pro Elvise návrat ke koncertování po sedmileté pauze, během které se spíše věnoval filmu. V této části zazní písně jako ‘Hound Dog’, ‘Heartbreak Hotel’, ‘Don’t be Cruel’, ‘If I Can Dream’ a další velké hity. Druhá půlka představení je věnována rokům ve Vegas, kdy Elvis vystupoval v Las Vegas a měl turné po USA a Kanadě. Záznam jeho vystoupení z této doby je zachycen ve filmech ‘Elvis – That’s the Way It Is’ a ‘Elvis On Tour’ a také ‘Aloha from Hawaii’.

Legendárního Krále rock´n´rollu na podiu ztvární Lee Memphis King, který je v této roli velice autentický nejen po stránce hlasové, ale i co do energie a vášně, kterou vkládá do každé z písní. Na podiu jej doprovází orchestr složený z vynikajících hudebníků a vokalistů. Celkový dojem podtrhuje tematická videoprojekce a také kostýmy, které byly pro Elvise tak typické.

Předprodej zajišťuje Ticketmaster, Goout a Ticketportal, na koncert v Brně jsou lístky k dostání též v Smsticket a Ticketart.

Na koncerty zve agentura Brnokoncert.


Share on Myspace