Pražské Forum Karlín se od pátku 18. září stane dějištěm výstavy Bylo nebylo, Van Gogh, Monet, Renoir.... Na ploše více než dva tisíc metrů čtverečních se představí díla proslulých impresionistů v projekcích doplněných prostorovými zvukovými efekty. Bylo nebylo návštěvníky vícerozměrnou cestou provede érou impresionistů, včetně Degase, Signaca a Kubišty.

„Popisovat Bylo nebylo, Van Gogh, Monet, Renoir… slovy je velmi těžké, protože je to opravdu výjimečná záležitost. Je to jako snažit se popsat pocity při vzletu letadla někomu, kdo nikdy neletěl,“ říká producent výstavy Serge Grimaux. A dodává: „Stejný typ spektakulární výstavy je v současné době s velkým úspěchem prezentován v mnoha hlavních městech po celém světě. Jsem hrdý na to, že mohu tento nový koncept představit v České republice.“

Ve  Foru Karlín bude podle organizátorů zajištěno maximálně bezpečné prostředí – včetně termokamery, dezinfekce rozmístěné ve všech prostorech či regulovaného počtu návštěvníků, který umožní dodržovat doporučené rozestupy.

Více na www.forumkarlin.cz .


Share on Myspace