U knihovny

U knihovny s Petrem Bílkem č. 13

Středa, 28 Březen 2012 14:17 Mirko Raduševič

Zařazujete novou knihu a hned se ozvou ty, které máte léta.

U knihovny s Petrem Bílkem č. 11

Pátek, 16 Březen 2012 14:31 Petr Bílek

Co si vybrat ke čtení?

U knihovny s Petrem Bílkem č 10

Čtvrtek, 08 Březen 2012 11:32 Petr Bílek

Číst, nečíst? Koupit, vypůjčit, zahodit?

U knihovny s Petrem Bílkem č. 9

Pátek, 02 Březen 2012 10:07 Petr Bílek

Stručně a rychle. Má cenu tyhle knihy číst? Založit do knihovny, nebo vyhodit?

U knihovny s Petrem Bílkem č. 8

Středa, 22 Únor 2012 16:18 Petr Bílek

Zařadit tyhle knihy do knihovny, nebo se jich raději zbavit? Má cenu je číst? V tom by vám chtěla pomáhat tato rubrika. Stručně a rychle.

U knihovny s Petrem Bílkem č .6

Čtvrtek, 09 Únor 2012 15:07 Petr Bílek

Máte si tyhle knihy koupit, vypůjčit nebo je ignorovat? Zařadit je do knihovny, nebo je lepší se jich po přečtení zbavit? V tom by vám chtěla každý týden pomáhat tato rubrika. Stručně a rychle.

U knihovny s Petrem Bílkem

Středa, 01 Únor 2012 16:13 Petr Bílek

Musíte vymalovat nebo se hodláte přestěhovat? Pak narazíte na knihy, které máte léta v knihovně, ale na které jste zapomněli. Smíte je vyhodit, nebo naopak právě teď přečíst? A co s těmi novými, jež se vám vrší na stole? Zařadit je, nebo je lepší se jich zbavit? Také v tom by vám chtěla každý týden pomáhat tato rubrika. Stručně a rychle.

U knihovny s Petrem Bílkem

Pátek, 27 Leden 2012 13:56 Petr Bílek

Musíte vymalovat nebo se hodláte přestěhovat? Pak narazíte na knihy, které máte léta v knihovně, ale na které jste zapomněli. Smíte je vyhodit, nebo naopak právě teď přečíst? A co s těmi novými, jež se vám vrší na stole? Zařadit je, nebo je lepší se jich zbavit? Také v tom by vám chtěla každý týden pomáhat tato rubrika. Stručně a rychle.

5 knih pro... gurmány

Čtvrtek, 17 Červen 2010 11:25 Ivan Matějka

Čteme. Čteme pro potěšení, poučení, prozření. Čteme texty, které potřebujeme pro svoji práci, ale i romány a knihy faktu. Někdy se obojí prolne - a my v románu, povídce, eseji či reportáži najdeme něco, co souvisí s naším zaměstnáním, co nám pomůže zostřit optiku profesního vidění. Ptáme se proto lidí z různých profesí na pět knih, které jim takový prožitek přinesly. Tentokrát vybírá Pavel Maurer, „nejznámější český gurmán", zakladatel a vydavatel nezávislého průvodce po tuzemských restauracích a organizátor Prague Food Festivalu:

 

strana 24 z 25

banner Pidivadlo

Partneři

 Divadlo v Dlouhe logo  logo Českých center

VOŠH logo v barvě
www.vosherecka.cz